3 vær • 155 kvm • Stokbrogade 2, 1

3 vær • 155 kvm • Stokbrogade 2, 1

22. juli 2023 Slået fra Af Admin

9.985 kr.

I Stokbrogade 2. 1. har man mulighed for at finde sit nye hjem på en af Hjørring midtbys flotteste gågader i en stor, rummelig og nyrenoveret førstesalslejlighed på 155 kvm.

Der er tale om en lys førstesalslejlighed, som har tre værelser. Det ene af værelserne er en stor flot stue med vinduer, som giver udsigt fra Strømgade og helt ned til Springvandspladsen, mens de to andre værelser ville være oplagte som soveværelse og enten børne- eller opholdsværelse. Ved siden af den store stue finder man lejlighedens praktiske køkken, hvor der er monteret Invita-køkken med store funktionelle flader og hårde hvidevarer af mærket Siemens. I hver sin ende af lejligheden er der to stilige badeværelser, som begge er fuldstændig moderne og udstyret med væghængte og nemt rengørlige badeværelseselementer. Man har i øvrigt både en flot entre med indbyggede skabe og en fin altan.

Desuden er den moderne lejligheds beliggenhed værd at bemærke, for lejemålet ligger i en flot bygning, som har flere af strøggadernes spisesteder, butikker og dagligvarebutikker lige rundt om hjørnet. Man er aldrig mere end en kort gåtur væk fra byens oplevelsessteder – uanset om man vil opleve nattelivet, dykke ned i byens kultur- og teatertilbud eller noget helt tredje.

Samlet set byder lejligheden på et væld af gode muligheder til et stilbevidst par eller en lille familie, som ønsker en skøn tilværelse i hjertet af Hjørrings dejlige midtbyområde. Hvis du kunne tænke dig en fremvisning af Stokbrogade 2. 1, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 155 kvm
Antal værelser 3 vær.
Husleje pr. måned 9.985 kr.
A conto vand pr. måned 500 kr.
A conto varme pr. måned 0 kr.
Forudbetalt leje 0 kr.
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt Nej
Røgfri beboelse Ja
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Ja
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Nej
Elevator Nej
Gårdhave Nej
Terrasse/altan Ja
Parkeringsplads Nej

 

Se afstande:

Afstande til/fra Stokbrohus