4 vær • 132 kvm • Snehvidevej 5

4 vær • 132 kvm • Snehvidevej 5

27. juni 2023 Slået fra Af Admin

11.390 kr.

Hos Wenbo er Snehvidevej 5 blevet tilgængelig til leje. Der er tale om en moderne og rummelig 4-værelses lejlighed på i alt 132 kvadratmeter, som er en del af vores nye byggeri, Snehvidegården, hvor der er blevet lagt betydelig vægt på at tilgodese især seniorers ønsker og behov. Her er ældrevenlig elevator, grønne områder, kort gåafstand til indkøbsmuligheder og dagligt tilsyn af venlige og hjælpsomme viceværter.

Snehvidegården ligger i den øvre del af Hjørrings Højene-kvarter, og der er således både kort køreafstand til Hjørring midtby og kort gåafstand til den nydelige udsigt i Hjørring Bjerge. Derudover kan en række steder med aktivitetsmuligheder – heriblandt Hjørring Golfklub, Vandhuset og Vendelbohus Teater – besøges med en ganske kort tur i bil. På Snehvidegården føres i øvrigt et aktivt naboskab, som nuværende lejere har fremelsket og dyrket i flere år.  

Lejligheden, som ligger i stueetagen, er bygget efter høje standarder: værelserne er lyse og rummelige med indbyggede skabe, træparketgulve og moderne loftsplader, som giver en behagelig akustik i hele lejligheden; køkkenet, hvor funktionalitet er vægtet højt, er af mærket Invita og udstyret med hårde hvidevarer af mærket Siemens; badeværelset er udstyret med bruseniche og væghængt toilet, skabe og håndklædetørrer, som alle er nemme at rengøre. Ydermere har lejligheden en stor sydvestvendt terrasse, egen carport og opbevaringsrum.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 132 kvm
Antal værelser 4 vær.
Husleje pr. måned 11.390 kr.
Forudbetalt leje 1 måneders leje
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt Nej
Røgfri beboelse Ja
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Ja
Håndklædetørrer Ja
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Nej
Elevator Ja
Gårdhave/græsareal Ja
Terrasse/altan Ja
Parkeringsplads Ja

 

Se afstande:

Afstande-snehvidegården

Lejemålet er beliggende i en ny og flot beboelsesbygning, som tilbyder en række moderne forhold. Gulvene er mestendels lyse træparketgulve, mens der er lyst flisegulv i entreen, køkkenet og badeværelset. Flisegulvene er alle opvarmet og udstyret med justerbare og let anvendelige styrepaneler. Tillige er der monteret nydelige og moderne loftsplader, som giver en behagelig akustik i hele lejligheden. Der er installeret et miljøvenligt og energieffektivt Genvex-ventilationsanlæg, der giver et godt indeklima. Ydermere er lejligheden udstyret med 3-lags termoruder, der både virker lydisolerende og holder varmeforbruget lavt.

Køkkenet er af mærket Invita og de hårde hvidevarer – et rummeligt køleskab, opvaskemaskine, induktionskogeplade og en moderne pyrolyseovn – er af mærket Siemens. Hele køkkenet er i et gennemtænkt design, så både skabe og hårde hvidevarer har høj brugbarhed. Køkkenets emhætte er sammenkoblet med lejemålets Genvex-ventilationsanlæg, så lejlighedens luftkvalitet kan forblive så høj som muligt – også mens der kokkereres. Badeværelset er udrustet med håndklædetørrer, rigeligt skabsplads og bruseniche. Toilettet er væghængt, så det er nemt at rengøre.

Bagtil har lejligheden en udvendig terrasse med adgang til et stort haveareal, hvor der er plads til leg og fornøjelse. Fortil står lejlighedens overdækkede carport og et privat redskabs-/opbevaringsrum, som har strømudtag og højt til loftet. Udover carporten er der gæsteparkering på Snehvidegården, som i øvrigt holdes oplyst med automatisk lys, har handicap- og ældrevenlig elevator og hjertestarter.