4 vær • 136 kvm • Snehvidevej 23

4 vær • 136 kvm • Snehvidevej 23

10. september 2023 Slået fra Af Admin

11.390 kr.

Wenbo udlejer en stor, moderne og øjenskøn 4-værelses lejlighed på Snehvidevej i Hjørrings Højene-område, som er særdeles velegnet til seniorer. Snehvidegården, som Snehvidevej 23 er en del af, er et nyt byggeri med gode faciliteter og omgivelser: ældrevenlig elevator, grønne områder, kort gåafstand til indkøbsmuligheder og dagligt tilsyn af venlige og hjælpsomme viceværter.

Eftersom lejligheden ligger i den øvre del af Højene, er der både kort køreafstand til Hjørring midtby og kort gåafstand til den nydelige udsigt i Hjørring Bjerge. Desuden er der flere aktivitetsmuligheder i nærheden af adressen, og Hjørring Golfklub, Vandhuset og Vendelbohus Teater kan besøges ved ganske få minutter i bil. Der føres også et venligt og aktivt naboskab på Snehvidegården, som nuværende lejere har fremelsket og dyrket i flere år.  

Lejligheden, som ligger i stueetagen, rummer 136 kvadratmeter og er bygget efter høje standarder: værelserne er lyse og rummelige med indbyggede skabe, træparketgulve og moderne loftsplader, som giver en behagelig akustik i hele lejligheden; køkkenet, hvor funktionalitet er vægtet højt, er af mærket Invita og udstyret med hårde hvidevarer af mærket Siemens; badeværelset er velekviperet og såvel toilettet som også skabene er væghængte, så rengøring er nem. Ydermere har lejligheden en stor sydvestvendt terrasse, egen carport og opbevaringsrum.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 136 kvm
Antal værelser 4 vær.
Husleje pr. måned 11.390 kr.
Forudbetalt leje 1 måneders leje
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt Nej
Røgfri beboelse Ja
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Ja
Håndklædetørrer Ja
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Nej
Elevator Ja
Gårdhave/græsareal Ja
Terrasse/altan Ja
Parkeringsplads Ja

 

Se afstande:

Afstande-snehvidegården

Lejemålet er beliggende i en ny og flot beboelsesbygning, som tilbyder en række moderne forhold. Gulvene er mestendels lyse træparketgulve, mens der er lyst flisegulv i entreen, køkkenet og badeværelset. Flisegulvene er alle opvarmet og udstyret med justerbare og let anvendelige styrepaneler. Tillige er der monteret nydelige og moderne loftsplader, som giver en behagelig akustik i hele lejligheden. Der er installeret et miljøvenligt og energieffektivt Genvex-ventilationsanlæg, der giver et godt indeklima. Ydermere er lejligheden udstyret med 3-lags termoruder, der både virker lydisolerende og holder varmeforbruget lavt.

Køkkenet er af mærket Invita og de hårde hvidevarer – et rummeligt køleskab, opvaskemaskine, induktionskogeplade og en moderne pyrolyseovn – er af mærket Siemens. Hele køkkenet er i et gennemtænkt design, så både skabe og hårde hvidevarer har høj brugbarhed. Køkkenets emhætte er sammenkoblet med lejemålets Genvex-ventilationsanlæg, så lejlighedens luftkvalitet kan forblive så høj som muligt – også mens der kokkereres. Badeværelset er udrustet med håndklædetørrer, rigeligt skabsplads og bruseniche. Toilettet og skabene er væghængt, så badeværelset er nemt at rengøre.

Bagtil har lejligheden en udvendig terrasse med adgang til et stort haveareal, hvor der er plads til leg og fornøjelse. Fortil står lejlighedens overdækkede carport og et privat redskabs-/opbevaringsrum, som har strømudtag og højt til loftet. Udover carporten er der gæsteparkering på Snehvidegården, som i øvrigt holdes oplyst med automatisk lys, har handicap- og ældrevenlig elevator og hjertestarter.