2 vær • 67 kvm • Nørre Torv 1B th

2 vær • 67 kvm • Nørre Torv 1B th

14. juni 2023 Slået fra Af Admin

4.650 kr.

Wenbo udlejer en lys toværelseslejlighed på 67 kvadratmeter, som ligger i et af de ældste og pæneste kvarterer i Hjørrings midtby. Lejemålet, hvis adresse er Nørre Torv 1B th, er én af fem lejligheder i Nørre Torv 1, som altså er en del af det, som man kalder Gammel Hjørring. I byens tidlige historie udgjorde kvarteret den centrale bykerne, og her emmer fortsat af charme: Man har holdt fast i gammel hjørringensisk stil, så adskillige fine gamle huse og købmandsgårde står stadig, og man kan også finde flere små torve og pladser i området. Der er således gode muligheder for små og skønne gåture. Samtidig ligger det gamle kvarter så tæt på midtbyen, at der er ganske kort afstand til byens strøggader og indkøbsmuligheder. Man kan næppe bo i et mere charmerende område centralt i Hjørring end ved Nørre Torv 1B th.

Lejligheden ligger på første sal og har to værelser, hvor det større er oplagt som stue og det mindre vil kunne bruges som soveværelse. Dertil kommer et køkken, som er fornuftigt udstyret med ovn, komfur, emhætte og kølefryseskab. I badeværelset, hvor der er bruseniche, er der monteret flere skabe – så der er rigeligt med skabsplads. Desuden har lejligheden en lille entre.

Til Nørre Torv 1B th hører i øvrigt en hyggelig baggård, hvor der både er plads til at parkere og nyde det gode vejr, og et vaskerum, hvor man har fælles vaskemaskine og sit eget depotrum.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 67 kvm
Antal værelser 2 vær.
Husleje pr. måned 4.650 kr.
Aconto vand pr. måned 350 kr.
Aconto varme pr. måned 500 kr.
Forudbetalt leje 0 kr.
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt Nej
Røgfri beboelse Ja
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Nej
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Ja
Elevator Nej
Gårdhave Ja
Terrasse/altan Nej
Parkeringsplads Ja

 

Se afstande:

Nørre Torv - afstande til seværdigheder