3 vær • 98 kvm • Stokbrogade 3A, 1

3 vær • 98 kvm • Stokbrogade 3A, 1

23. august 2023 Slået fra Af Admin

7.453 kr.

Stokbrogade 3A 1 er et af lejemålene i Wenbos Stokbrohus, som vi er stolte over selv at have istandsat og renoveret. Det er blevet en beboelsesbygning i hjertet af Hjørring, hvis ydre er blevet fornyet med blik for klassiske hjørringensiske arkitektoniske stile og indre er blevet udrustet med en række moderne forhold.

Der er tale om en lejlighed med en god placering, for Stokbrogade er en af de mest centrale gader i Hjørring midtby. Flere af strøggadernes spisesteder, butikker og dagligvarebutikker ligger lige rundt om hjørnet. Hvis man alligevel skal ud af Hjørring, så er det ret nemt: banegården ligger blot en rask gåtur væk, og der er to offentlige og overdækkede parkeringsområder kort fra Stokbrohus.

Stokbrogade 3A 1 er en rummelig og lys førstesals-lejlighed på 98 kvm, som har tre værelser. To af værelserne er store stuerum, der giver gode muligheder for folk med sans for indretning. Det tredje værelse – hvor der er indbyggede skabe og udsigt til Stokbrohus’ gårdhave – er oplagt som et rummeligt soveværelse. I lejlighedens køkken er der monteret et funktionelt Invita-køkken med hårde hvidevarer af mærket Siemens. Badeværelset er gennemrenoveret, så det har såvel opvarmet flisegulv med en let anvendelig varmeregulator som også væghængt toilet og skabe. Badeværelset er altså nemt at rengøre. Fra bagtrappen er der let adgang til cykelskur og depotrum.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 98 kvm
Antal værelser 3 vær.
Husleje pr. måned 7.453 kr.
A conto vand pr. måned 500 kr.
A conto varme pr. måned 0 kr.
Forudbetalt leje 0 kr.
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt Nej
Røgfri beboelse Ja
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Ja
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Nej
Elevator Nej
Gårdhave Ja
Terrasse/altan Nej
Parkeringsplads Nej

 

Se afstande:

Afstande til/fra Stokbrohus

Stokbrogade 3A 1 er en del af Wenbos renoverede Stokbrohus, som ligger i hjertet af Hjørring midtby. Der er tale om en lejlighed med flere moderne forhold: i samtlige værelser er der lagt lyst egeparketgulv, og i badeværelset er der lysegråt flisegulv med gulvvarme. I badeværelset er der tillige installeret en varmeregulator, så gulvvarmen er nem at justere. I køkkenet er der lagt et nydeligt vinylgulv, som er nemt at holde rent. Der er til dels monteret trelagstermoruder i lejemålet, som – efter gennemgribende istandsættelse – er varme- og energieffektivt.

Man vil kunne bemærke, at både køkkenet og badeværelset er moderne og gennemtænkte. I køkkenet er der monteret et lyst Invita-køkken med hårde hvidevarer – opvaskemaske, ovn, induktionskogeplade, emhætte og et stort kølefryseskab – af mærket Siemens. I badeværelset er alle elementer – såvel toilettet som også håndvasken og de rummelige skabe – væghængt, så badeværelset er nemt at rengøre. Der er desuden bruseniche, og der er spotlys i loftet.

Mens kvalitet, funktionalitet og modernitet har været centrale grundideer under istandsættelsen af lejemålet, har det samtidig været vigtigt at holde fast i en ældre æstetisk stil. Den gamle stil kommer især til udtryk i lejemålets to stuer, som er adskilt af en fransk dør og udrustet med stukloft og flere messinghåndtag.

Til lejligheden hører slutteligt cykelskur og depotrum.