Koselas klinik for fodpleje åbner i Wenbos lokaler på Svinget 8

21. december 2023 Slået fra Af Christian Jensen

Den første november slog Charlotte Kosela dørene op til sin nye fodplejeklinik i Svinget 8, hvor hun på åbningsdagen trakterede nysgerrige hjørringensere med hjemmebagte æbleskiver. Før det drev Charlotte klinikken Hirtshals Fodpleje, men hun havde bagt op til at rykke til Hjørring for at tage hånd om hjørringensernes fødder. Lokalerne har hun fundet hos Wenbo i Hjørring midtby, hvor vi i dialog og samarbejde har skabt rammerne for Charlottes nye praksis, Koselas klinik for fodpleje. Størstedelen af den indvendige indretning har Charlotte selv stået for, så det er blevet en både professionel og rar klinik med hendes eget hyggelig præg.

Charlotte:

Jeg er fodplejer og sygeplejerske, som ville flytte min klinik til Hjørring. Her ledte jeg efter et godt, charmerende og centralt beliggende lokale med fornuftig adgangsvej samt parkering ud for døren. Lokaliteten havde Wenbo lige om hjørnet fra Hjørring Rådhus, Svinget 8 – indgang og parkering i gården. Fra jeg så lokalerne til endeligt resultalt har Wenbo været omstillingsparate.

Charlotte er ikke bare nærværende og behagelig, men også en dygtig og velcertificeret fodplejer. Vi er glade for, at hun fandt lokalerne til sin drømmeklinik hos Wenbo. Koselas klinik for fodpleje finder du i Svinget 8 med indgang og kundeparkering i gården, og du kan bestille din fodbehandling ved Charlotte på www.koselas.dk.

Charlotte Kosela

Har du – lige som Charlotte – mod på at finde lokaler til din virksomhed i Hjørring, så har Wenbo måske det rigtige lejemål til dig. Vi vil altid gerne hjælpe med at skabe de bedste rammer for din virksomhed.