Om Wenbo

Wenbo er et hjørringensisk udlejningsfirma, som har fokus på både renovering af gamle bevaringsværdige bygninger og byggeri af nye beboelseskomplekser i høj standard. Vi sætter kvalitet og æstetik i højsædet med både vores renoveringer og byggerier, for derigennem at højne den arkitektoniske stil og standard i Hjørring by.

Hos os finder du et udlejningsfirma med holdning, for vi kerer os såvel om udlejning af ordentlige, renoverede og flotte lejemål som også Hjørrings bybillede. I midtbyen, hvor langt de fleste af vores lejemål er at finde, står A. R. Segelckes Brænderi og Stokbrohus som to af de bygninger, vi er stoltest over at have istandsat. Begge er holdt i klassisk hjørringensisk stil, for hos Wenbo tror vi på, at arkitektur betyder noget for vores by.

Vi har lejemål til både privatpersoner, som er på udkig efter en nydelig og moderne lejlighed, og erhvervsdrivende, der søger indbydende lokaler til en centralt beliggende butik. Vores viceværter er nærværende, vores priser er ordentlige og vores lejemål er pæne. Hvis du vil bo i Hjørring, håber vi, at du vil leje hos Wenbo.

Wenbo har dybe og traditionsrige rødder i Hjørring, hvor virksomheden – tidligere under navnet Domus Vendia – har mere end to årtiers erfaring med administration af lejemål. Direktør Gert Jensen er en af byens entreprenante ildsjæle, og han har, gennem en lang karriere med dels opstilling af vedvarende energikilder og dels byggeri og udlejning af huskværdige ejendomme, forsøgt at fremme såvel Hjørring som også Vendsyssel med sin iværksætterånd.

Siden begyndelsen har Gitte Knudsen virket som en sikker højre hånd, og hun udgør Wenbos venlige sekretariat. Michael Nielsen og Rune Jensen former vores velsete og erfarne viceværtshold. Uanset om du er lejer i – eller blot nysgerrig på – en af vores bygninger, står vores hold klar til at assistere dig.

A.R. Segelckes Brænderi som det så ud i 1890.
Bygningens navn males op under renoveringen.
Matas, Springvandspladsen – i den renoverede hovedbygning fra Segelckes Brænderi.
Stokbrohus, Stokbrogade
Garnkammeret, Stokbrogade
Vero Moda, Østergade