2 vær • 53 kvm • Stokbrogade 3C, 2.2

2 vær • 53 kvm • Stokbrogade 3C, 2.2

22. juli 2023 Slået fra Af Admin

5.436 kr.

Fra 1. juli står en skøn og nyrenoveret 2-værelses lejlighed i Stokbrohus ledig til leje. Med sin klassiske stil er Stokbrohus en af de flotteste bygninger i den hjørringensiske midtby, og den ledige lejlighed, Stokbrogade 3C 2.2, bør være oplagt for kvalitetsbevidste og smagfulde enlige og par, som ønsker at bo tæt på midtbyens restauranter, butikker og kulturmuligheder.

Lejligheden tæller 53 kvadratmeter og er udstyret med flere moderne forhold: i begge værelser, hvoraf det større vil være oplagt som stue og det mindre vil kunne bruges som soveværelse, er der lyst egeparketgulv og energieffektive trelagstermoruder; i køkkenet er der monteret et lækkert Invita-køkken med hårde hvidevarer af mærket Siemens; i badeværelset er alle badeværelseselementer væghængt, så de er nemme at rengøre, og der er installeret varmestyring, så gulvvarmen er nem at justere. Lejligheden ligger på anden sal, men opgangen har elevator.

Der er altså tale om en lækker lejlighed, hvor alt er moderne, lyst og gennemtænkt – Wenbo stod selv for at istandsætte fra 2017 til 2018. Ovenikøbet er beliggenheden fortræffelig, hvis man vil bo i en af de mest centrale gader i Hjørring midtby.

Lejligheden er opsagt fornyligt, og der er billeder på vej – men hvis du vil, kan en fremvisning allerede nu arrangeres.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 53 kvm
Antal værelser 2 vær.
Husleje pr. måned 5.436 kr.
A conto vand pr. måned 300 kr.
A conto varme pr. måned 0 kr.
Forudbetalt leje 0 kr.
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt
Røgfri beboelse
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Ja
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Nej
Elevator Ja
Gårdhave Ja
Terrasse/altan Nej
Parkeringsplads Nej

 

Se afstande:

Afstande til/fra Stokbrohus