3 vær • 104 kvm • Snehvidevej 9 1.4

3 vær • 104 kvm • Snehvidevej 9 1.4

22. juli 2023 Slået fra Af Admin

9.614 kr.

Wenbo udlejer den moderne og velplejede treværelseslejlighed Snehvidevej 9 1.4, som er tilgængelig fra 1. maj. Snehvidegården, som lejligheden er en del af, er et af Wenbos egne nybyggerier med gode og ældrevenlige faciliteter og omgivelser i Hjørrings Højene-område. Her er ældrevenlig elevator, grønne områder, kort gåafstand til indkøbsmuligheder og dagligt tilsyn af venlige viceværter.

Lejligheden, som ligger på første sal, er på i alt 104 kvadratmeter og bygget efter høje standarder: værelserne er lyse og rummelige med indbyggede skabe, træparketgulve og moderne loftsplader, som giver en behagelig akustik i hele lejligheden; køkkenet, hvor funktionalitet er vægtet højt, er af mærket Invita og udstyret med hårde hvidevarer af mærket Siemens; badeværelset er velekviperet og såvel toilettet som også skabene er væghængte, så rengøring er nem. Ydermere har lejligheden en stor sydvestvendt altan, egen carport og opbevaringsrum. Til fællesfaciliteterne på Snehvidegården, som man som lejer naturligvis kan benytte, hører et stort haveareal, gæsteparkering og handicap- og ældrevenlig elevator.

Da lejligheden ligger i den øvre del af Højene, er der en lang række aktivitetsmuligheder indenfor kort gå- og køreafstand. Med en kort gåtur kan man komme op i de naturskønne Hjørring Bjerge og nyde udsigten over byen. Efter få minutter i bil er man nede ved restauranterne og butikkerne i Hjørring midtby, og det samme gælder for aktivitetssteder såsom Hjørring Golfklub, Vandhuset og Vendelbohus Teater. Foretrækker man at blive på matriklen, kan man tage del i Snehvidegårdens venlige og aktive naboskab, som nuværende lejere har dyrket i flere år.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 104 kvm
Antal værelser 3 vær.
Husleje pr. måned 9.614 kr.
Forudbetalt leje 1 måneders leje
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt Nej
Røgfri beboelse Ja
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Ja
Håndklædetørrer Ja
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Nej
Elevator Ja
Gårdhave/græsareal Ja
Terrasse/altan Ja
Parkeringsplads Ja

 

Se afstande:

Afstande-snehvidegården

Snehvidevej 9 1.4 er beliggende på Snehvidegården, som blev bygget af Wenbo i perioden mellem 2016 og 2017. Under byggeriet havde vi især ældrevenlighed og kvalitet for øje, så  såvel lejligheden som også Snehvidegården tilbyder adskillige moderne forhold for seniorer.

Vi har forsøgt at gøre lejligheden lys og varm, hvorfor gulvene hovedsageligt er lyse træparketgulve, væggen ud til den sydvestvendte altan er i glas og samtlige køkken- og skabselementer er hvide. De lyse flisegulve i entreen, køkkenet og badeværelset er alle opvarmet og udstyret med justerbare og let anvendelige styrepaneler, som gør det nemt at regulere varmen i lejligheden. Derudover er der monteret trelagstermoruder, som hjælper til at holde varmeforbruget lavt. Der er også taget højde for både akustik og indeklima i lejligheden: der er monteret moderne og lyse loftplader, som – sammen med de støjreducerende trelagstermoruder – giver en behagelig akustik i hele lejligheden, og der er installeret et miljøvenligt Genvex-ventilationsanlæg, som sikrer en høj luftkvalitet.

Mere specifikt vil det kunne bemærkes, at køkkenet er af mærket Invita og de hårde hvidevarer – et rummeligt køleskab, opvaskemaskine, induktionskogeplade og en moderne pyrolyseovn – er af mærket Siemens. Hele køkkenet er i et gennemtænkt design, så der er rigeligt med skabsplads og store flader til madlavning. Køkkenets emhætte er sammenkoblet med Genvex-ventilationsanlægget i lejligheden – så luftkvaliteten er stadig god, mens der laves mad. Badeværelset er udrustet med toilet, rigeligt skabsplads, håndklædetørrer og bruseniche. Toilettet og skabene er væghængt, så badeværelset er nemt at rengøre. Bagtil har lejligheden en stor sydvestvendt altan, hvor man kan nyde solskinstimerne. Fortil står lejlighedens overdækkede carport og et privat redskabs-/opbevaringsrum, som har strømudtag og højt til loftet.

Til Snehvidegården hører deslige en del fællesfaciliteter: Der er et stort haveareal, hvor nuværende lejere på Snehvidegården jævnligt mødes efter i en årrække at have fremelsket et venligt og inkluderende naboskab, og gæsteparkering, som holdes oplyst med automatisk lys, ligesom der er handicap- og ældrevenlig elevator samt hjertestarter på Snehvidegården.