3 vær • 98 kvm • Stokbrogade 3A, 2

3 vær • 98 kvm • Stokbrogade 3A, 2

8. september 2023 Slået fra Af Christian Jensen

7.850 kr.

Stokbrogade 3A 2 ligger i Stokbrohus, som vi hos Wenbo er stolte over selv at have istandsat. Det er blevet en beboelsesbygning i hjertet af Hjørring, hvor man ved første øjekast vil bemærke en fornyet facade med klassiske hjørringensiske stiltræk. Bag facaden finder man en række lejligheder, der er udrustet med nye og moderne forhold. En af de største og mest særegne af lejlighederne er Stokbrogade 3A 2.

Her er tale om en moderne lejlighed i en flot bygning, som ligger i en af de mest centrale gader i Hjørring midtby. Flere af strøggadernes spisesteder, butikker og dagligvarebutikker ligger lige rundt om hjørnet, og man er sjældent mere end en kort gåtur væk fra de hjørringensiske oplevelsessteder – uanset om man vil på shoppetur, opleve nattelivet, dykke ned i byens kultur- og teatertilbud eller noget helt fjerde.

Stokbrogade 3A 2 er i sig selv en rummelig og lys andensalslejlighed på 98 kvm, som har tre værelser. To af værelserne er store stuerum, der giver et hav af indretningsmuligheder. Det tredje værelse – hvor der er indbyggede skabe og udsigt til Stokbrohus’ gårdhave – ville kunne være oplagt som et rummeligt soveværelse. I lejlighedens praktiske køkken er der monteret et Invita-køkken med store funktionelle flader og hårde hvidevarer af mærket Siemens. Badeværelset er fuldstændig moderne, og det har såvel opvarmet flisegulv med en let anvendelig varmestyring som også væghængte badeværelseselementer. Det er altså nemt at rengøre. Fra lejlighedens bagopgang er der naturligvis adgang til Stokbrohus’ aflukkede gårdhave, hvor man kan tilbringe tiden, når vejret er godt.

Hvis du kunne tænke dig en fremvisning af Stokbrogade 3A 2, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor.

Flere oplysninger

Antal kvadratmeter 98 kvm
Antal værelser 3 vær.
Husleje pr. måned 7.850 kr.
A conto vand pr. måned 500 kr.
A conto varme pr. måned 0 kr.
Forudbetalt leje 0 kr.
Depositum 3 måneders leje
Husdyr tilladt Nej
Røgfri beboelse Ja
Faciliteter:
Komfur Ja
Emhætte Ja
Køle/fryseskab Ja
Opvaskemaskine Ja
Vaskemaskine Nej
Tørretumbler Nej
Vaskerum Nej
Elevator Nej
Gårdhave Ja
Terrasse/altan Nej
Parkeringsplads Nej

 

Se afstande:

Afstande til/fra Stokbrohus

 

Stokbrogade 3A 2 er en del af Stokbrohus, som Wenbo – efter at have overtaget bygningen i 2016 – stod for at istandsætte mellem 2017 og 2018. På den ene side var vores mest centrale grundide at løfte kvalitet, funktionalitet og modernitet ind i bygningens lejligheder og butikker, mens vi på den anden side ville fastholde en traditionel hjørringensisk facadestil.

I forbindelse med istandsættelsen fik Stokbrogade 3A 2 en gennemgribende overhaling, og det er blevet en hvid og varm lejlighed. Dels gør de lyse vægge og gulve, brede vinduer og hvide køkken-, badeværelses- og skabselementer lejligheden behageligt lys og dels gør gulvvarmen – som har let justerbart varmepanel – og radiatorerne den varme- og energieffektive lejlighed nem at holde varm. Dertil kommer, at Stokbrogade 3A 2 har fået en pæn modernisering, og man vil især kunne bemærke, at køkkenet og badeværelset er blevet moderne og gennemtænkte. I køkkenet er der monteret et lyst Invita-køkken med hårde hvidevarer – opvaskemaske, ovn, induktionskogeplade, emhætte og et stort kølefryseskab – af mærket Siemens. Her er store flader, som gør det nemt at kokkerere, og et nydeligt vinylgulv, som er nemt at holde rent. I badeværelset er der lysegråt flisegulv med gulvvarme, og alle badeværelseselementer – såvel toilettet som også håndvasken og de rummelige skabe – er væghængte, så badeværelset er nemt at rengøre. Der er desuden bruseniche, og der er spotlys i loftet.

Mens kvalitet, funktionalitet og modernitet har været centrale grundideer under istandsættelsen af lejemålet, har det samtidig været vigtigt at holde fast i en ældre æstetisk stil. Den gamle stil kommer især til udtryk i lejemålets to stuer, som er adskilt af en fransk dør og udrustet med stukloft og flere messinghåndtag.

Til Stokbrogade 3A 2 hører slutteligt en fælles aflukket gårdhave, hvor der både er plads til cyklen og dejlig grønt. Det er et oplagt sted at tilbringe sin tid, når vejret er godt.