Erhverv • 211 kvm • Jernbanegade 4

Erhverv • 211 kvm • Jernbanegade 4

5. februar 2024 Slået fra Af Christian Jensen

Kontakt Wenbo for pris og fremvisning

Jernbanegade 4 er et af Wenbos fire erhvervslejemål i Jernbanegade, som står flot, særligt efter Hjørring Kommunes renovationen af midtbyen. Heriblandt det grønne område som er under opbygning mellem de eksisterende parkeringspladser, som giver god grobund for at være synlig blandt nye kunder.

Lejemålet ligger på hjørnet, hvor Svinget og Jernbanegade krydser. har Bistro V, Gaja Sushi og Hotel Phønix som gadenaboer. Med butikkens store vinduespartier vil butikken fremstå tydelig og tiltrækkende i gadens bymiljø. 

Erhvervslejemålet huser 211 kvadratmeter, hvor størstedelen udgøres af et rummeligt og lyst butiksareal. Placeringen på Jernbanegade giver gode muligheder for erhvervsdrivende, som vil tiltrække Hjørring midtbys kunder, da det ligger tydeligt op til Hjørrings Centrum på Springvandspladsen.

Jernbanegade 4 er altså et oplagt lejemål for en rummelig butik, hvor størrelsen giver alverdens muligheder for at danne rammerne om lige præcis den butik lejeren ønsker.

Kategori: Tag:

Flere oplysninger

Lejevilkår  
Skat og afgifter: Inkluderet i huslejen Afståelse: Lejer har ikke ret til afståelse
Moms: Afhængig af lejer Fremleje: Lejer har ikke ret til fremleje
Overtagelsestilstand: Nyistandsat Energimærke: Mangler
Vedligeholdelse: Lejer har indvendig vedligeholdelse inkl. vinduer og døre Opsigelse: Efter aftale
Fraflytningstilstand: Nyistandsat som ved overtagelse Depositum: Efter aftale

 

Afstande
Springvandspladsen: 100m Sct. Olai Plads: 300m
Metropolen: 300m Vendsyssel Teater: 300m
Banegården: 300m Vendsyssel Kunstmuseum: 250m

 

Hjørring er en handelsby

 

En henførende og historisk handelsby

Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel, hvor byen gennem århundreder har tjent som et knudepunkt for handel og foretagsomhed. Den historiske ånd lever fortsat i handelsbyen, hvis sprudlende handels-og kulturliv gør Hjørring til en af regionens perler. Hos Wenbo har vi ledige erhvervslejemål til leje i varierende størrelser over hele Hjørring midtby, så du kan finde det lokale, der passer til netop dine behov.