Erhverv • 61 kvm • Stokbrogade 4

Erhverv • 61 kvm • Stokbrogade 4

7. december 2023 Slået fra Af Christian Jensen

Kontakt Wenbo for pris og fremvisning

For foden af Stokbrogaden ligger Wenbos Stokbrogade 4, som Det rummer gode muligheder for erhvervsdrivende, som vil starte op i en charmerende gade med potentiale til at fange de hjørringensiske strøggængeres opmærksomhed.

Erhvervslejemålet består af 61 kvadratmeter: I den forreste del af lejemålet finder man et rummeligt og lyst butiksareal med lyse klinker på væggene, som har en stor vinduesfacade ud til gågaden; i den bagerste del er der personalerum og toilet, som begge er blevet renoveret.

Renoveringen er netop blevet afsluttet, så hele erhvervslejemålet har helt nyt gulv og er nymalet. Elinstallationerne har også fået en tur, så man kan hurtigt sætte ny belysning op, og der er automatiseret gitter ud til hovedgaden. Mens der er monteret nyt tekøkken, loftsplader i troldtekt og ny radiator i personalerummet, er der kommet splinternye toiletfaciliteter på toilettet.

Stokbrogade 4 kunne altså være et oplagt lejemål for en autentisk og smagfuld forhandler af kvalitetsprodukter, og lokalerne ville utvivlsomt kunne danne flotte rammer for handel med alt lige fra oste til fisk og kød. De ville også kunne dedikeres til asiatiske, italienske eller andre specialiteter fra rundt om i verden.

Kategori: Tag:

Flere oplysninger

 

Lejevilkår  
Skat og afgifter: Inkluderet i huslejen Afståelse: Lejer har ikke ret til afståelse
Moms: Afhængig af lejer Fremleje: Lejer har ikke ret til fremleje
Overtagelsestilstand: Nyistandsat Energimærke: Mangler
Vedligeholdelse: Lejer har indvendig vedligeholdelse inkl. vinduer og døre Opsigelse: Efter aftale
Fraflytningstilstand: Nyistandsat som ved overtagelse Depositum: Efter aftale

 

Afstande
Springvandspladsen: 100 m Sct. Olai Plads: 50 m
Metropolen: 450 m Vendsyssel Teater: 400 m
Banegården: 500 m Vendsyssel Kunstmuseum: 100 m

 

Hjørring er en handelsby

 

En henførende og historisk handelsby

Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel, hvor byen gennem århundreder har tjent som et knudepunkt for handel og foretagsomhed. Den historiske ånd lever fortsat i handelsbyen, hvis sprudlende handels-og kulturliv gør Hjørring til en af regionens perler. Hos Wenbo har vi ledige erhvervslejemål til leje i varierende størrelser over hele Hjørring midtby, så du kan finde det lokale, der passer til netop dine behov.