Erhverv • 126 kvm • Jernbanegade 2A

Erhverv • 126 kvm • Jernbanegade 2A

8. juni 2023 Slået fra Af Admin

Kontakt Wenbo for pris og fremvisning

På Jernbanegade 2A ligger et pænt renoveret og rummeligt erhvervslejemål på 126 kvadratmeter, som har et ganske særegent udtryk. Fra Jernbanegade kommer man ind i lejemålets lyse butikslokale, som har store vinduespartier ud til gågaden, tøndehvælvinger i loftet og charmerende støttepiller. Det giver god mulighed for at indrette en indbydende og huskværdig butik. Bag butikslokalet finder man personalerum, toiletfaciliteter og et mindre depotrum, og der er direkte adgang til det bagvedliggende aflukkede parkeringsareal, hvor der er både parkeringspladser og læssemuligheder.

Med sin centrale placering i den allerøverste halvdel af Jernbanegade – i direkte forlængelse af Springvandspladsen – udgør erhvervslejemålet en god mulighed for erhvervsdrivende, som gerne vil trække strøgkunder til. Det er især blevet tilfældet efter Hjørring Kommunes beslutning om at investere i en revitalisering af midtbyen – ikke mindst i den øverste del af Jernbanegade, hvor Jernbanegade 2A ligger.

Kategori: Tag:

Flere oplysninger

Lejevilkår  
Skat og afgifter: Inkluderet i huslejen Afståelse: Lejer har ikke ret til afståelse
Moms: Afhængig af lejer Fremleje: Lejer har ikke ret til fremleje
Overtagelsestilstand: Nyistandsat Energimærke: Mangler
Vedligeholdelse: Lejer har indvendig vedligeholdelse inkl. vinduer og døre Opsigelse: Efter aftale
Fraflytningstilstand: Nyistandsat som ved overtagelse Depositum: Efter aftale

 

Afstande
Springvandspladsen: 100m Sct. Olai Plads: 300m
Metropolen: 450m Vendsyssel Teater: 300m
Banegården: 350m Vendsyssel Kunstmuseum: 250m

 

Hjørring er en handelsby

 

En henførende og historisk handelsby

Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel, hvor byen gennem århundreder har tjent som et knudepunkt for handel og foretagsomhed. Den historiske ånd lever fortsat i handelsbyen, hvis sprudlende handels-og kulturliv gør Hjørring til en af regionens perler. Hos Wenbo har vi ledige erhvervslejemål til leje i varierende størrelser over hele Hjørring midtby, så du kan finde det lokale, der passer til netop dine behov.