Erhverv • 58 kvm • Jernbanegade 2B th

Erhverv • 58 kvm • Jernbanegade 2B th

8. juni 2023 Slået fra Af Admin

Kontakt Wenbo for pris og fremvisning

Jernbanegade 2B th huser et rummeligt og flot renoveret erhvervslejemål, som er centralt beliggende i Hjørring midtby. Med sit store vinduesparti og lyse butikslokale virker erhvervslejemålet – der samlet set rummer 58 kvadratmeter – inviterende og varmt.

Det er udrustet med såvel personalerum som også toilet, ligesom der er direkte adgang til det bagvedliggende aflukkede parkeringsareal, hvor der er både parkeringspladser og læssemuligheder.

Eftersom Jernbanegade 2B th er placeret i den allerøverste halvdel af Jernbanegade – i direkte forlængelse af byens centrale Springvandsplads – vil erhvervslejemålet være en oplagt mulighed for erhvervsdrivende, som gerne vil nå Hjørrings strøgkunder. Det ville være et oplagt lejemål for en autentisk og smagfuld specialbutik, og lokalerne vil kunne danne flotte rammer for handel med alt lige fra kunst og interiør til planter, garn og litteratur. De kan også dedikeres til asiatiske, italienske eller andre specialiteter fra rundt om i verden. Her er det kun fantasien, som sætter grænserne.

Kategori: Tag:

Flere oplysninger

Lejevilkår  
Skat og afgifter: Inkluderet i huslejen Afståelse: Lejer har ikke ret til afståelse
Moms: Afhængig af lejer Fremleje: Lejer har ikke ret til fremleje
Overtagelsestilstand: Nyistandsat Energimærke: Mangler
Vedligeholdelse: Lejer har indvendig vedligeholdelse inkl. vinduer og døre Opsigelse: Efter aftale
Fraflytningstilstand: Nyistandsat som ved overtagelse Depositum: Efter aftale

 

Afstande
Springvandspladsen: 100m Sct. Olai Plads: 300m
Metropolen: 450m Vendsyssel Teater: 300m
Banegården: 350m Vendsyssel Kunstmuseum: 250m

 

Hjørring er en handelsby

 

En henførende og historisk handelsby

Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel, hvor byen gennem århundreder har tjent som et knudepunkt for handel og foretagsomhed. Den historiske ånd lever fortsat i handelsbyen, hvis sprudlende handels-og kulturliv gør Hjørring til en af regionens perler. Hos Wenbo har vi ledige erhvervslejemål til leje i varierende størrelser over hele Hjørring midtby, så du kan finde det lokale, der passer til netop dine behov.