Erhverv • 35 kvm • Jernbanegade 2C

Erhverv • 35 kvm • Jernbanegade 2C

8. juni 2023 Slået fra Af Admin

Kontakt Wenbo for pris og fremvisning

Wenbo har et erhvervslejemål på Jernbanegade 2C til leje, hvis beliggenhed kan danne oplagte rammer for erhvervsdrivende, som gerne vil drive et mindre spisested med takeaway og nå en stor gruppe kunder. Butikken er nyistandsat og udstyret med serveringsdisk og moderne køkkenområde. Dertil kommer, at erhvervslejemålet ligger i den allerøverste del af Jernbanegade, hvor Hjørring Kommune netop har investeret i fornyelse. Det vækker håb for endnu flere strøgkunder, og der er altså godt potentiale for at friste forbipasserende direkte fra gågaden.

Med Jernbanegade 2C er der tale om et erhvervslejemål på 35 kvm, som er fordelt på et butikslokale og et køkkenlokale: Fra Jernbanegade kommer man ind i det lyse butikslokale, som har vinduesfacade, serveringsdisk og kundetoilet. Bag disken går en dør direkte ind til køkkenlokalet, som har plads til store køkkenborde til tilberedning og anretning, kraftstik og nemt rengørlige flader. Fra køkkenlokalet er der let adgang til et aflukket parkeringsareal bag erhvervslejemålet, hvor der er både parkeringspladser og læssemuligheder.

Kategori: Tag:

Flere oplysninger

Lejevilkår  
Skat og afgifter: Inkluderet i huslejen Afståelse: Lejer har ikke ret til afståelse
Moms: Afhængig af lejer Fremleje: Lejer har ikke ret til fremleje
Overtagelsestilstand: Nyistandsat Energimærke: Mangler
Vedligeholdelse: Lejer har indvendig vedligeholdelse inkl. vinduer og døre Opsigelse: Efter aftale
Fraflytningstilstand: Nyistandsat som ved overtagelse Depositum: Efter aftale

 

Afstande
Springvandspladsen: 100m Sct. Olai Plads: 300m
Metropolen: 450m Vendsyssel Teater: 300m
Banegården: 350m Vendsyssel Kunstmuseum: 250m

 

Hjørring er en handelsby

 

En henførende og historisk handelsby

Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel, hvor byen gennem århundreder har tjent som et knudepunkt for handel og foretagsomhed. Den historiske ånd lever fortsat i handelsbyen, hvis sprudlende handels-og kulturliv gør Hjørring til en af regionens perler. Hos Wenbo har vi ledige erhvervslejemål til leje i varierende størrelser over hele Hjørring midtby, så du kan finde det lokale, der passer til netop dine behov.