Erhverv • 77 kvm • Stokbrogade 3B

Erhverv • 77 kvm • Stokbrogade 3B

18. juni 2023 Slået fra Af Admin

Kontakt Wenbo for pris og fremvisning

Stokbrogade 3B er ét af Wenbos tre erhvervslejemål i det skønt renoverede Stokbrohus, som er en helt moderne bygning holdt i klassisk hjørringensisk stil.

Lejemålet ligger side om side med et formfuldent barlokale og en øjenskøn restaurant, men med sin store glasfacade, seværdige facadeudsmykning og lyse butiksforhold rummer Stokbrogade 3B også i sig selv et huskværdigt lejemål.

Erhvervslejemålet huser 77 kvadratmeter, hvor størstedelen udgøres af et rummeligt og lyst butiksareal. Ydermere er det udrustet med et fuldt renoveret toilet og en baggang med tekøkken og køleskab. Placeringen på Stokbrogade giver gode muligheder for erhvervsdrivende, som vil tiltrække Hjørring midtbys strøgkunder, da det ligger direkte ved midtbyens levende Strømgade.

Stokbrogade 3B er altså et oplagt lejemål for en autentisk og smagfuld specialbutik. Lokalerne vil kunne danne flotte rammer for handel med alt lige fra oste og vine til computerspil, planter, garn og glaskunst. De kan også dedikeres til asiatiske, italienske eller andre specialiteter fra rundt om i verden, ligesom der kunne indrettes et mindre galleri med billeder og malerier fra lokale kunstnere.

 

Kategori: Tag:

Flere oplysninger

Lejevilkår  
Skat og afgifter: Inkluderet i huslejen Afståelse: Lejer har ikke ret til afståelse
Moms: Afhængig af lejer Fremleje: Lejer har ikke ret til fremleje
Overtagelsestilstand: Nyistandsat Energimærke: Mangler
Vedligeholdelse: Lejer har indvendig vedligeholdelse inkl. vinduer og døre Opsigelse: Efter aftale
Fraflytningstilstand: Nyistandsat som ved overtagelse Depositum: Efter aftale

 

Afstande
Springvandspladsen: 350m Sct. Olai Plads: 350m
Metropolen: 650m Vendsyssel Teater: 400m
Banegården: 600m Vendsyssel Kunstmuseum: 200m

 

Hjørring er en handelsby

 

En henførende og historisk handelsby

Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel, hvor byen gennem århundreder har tjent som et knudepunkt for handel og foretagsomhed. Den historiske ånd lever fortsat i handelsbyen, hvis sprudlende handels-og kulturliv gør Hjørring til en af regionens perler. Hos Wenbo har vi ledige erhvervslejemål til leje i varierende størrelser over hele Hjørring midtby, så du kan finde det lokale, der passer til netop dine behov.