Erhverv • 338 kvm • Strømgade 3A

Erhverv • 338 kvm • Strømgade 3A

14. juni 2023 Slået fra Af Admin

Kontakt Wenbo for pris og fremvisning

Strømgade 3A er et af de største erhvervslejemål på Strømgade, som er en af Hjørring midtbys ældste og livligste strøggader. Siden Hjørring Kommunes store investering i en fornyelse af Strømgade, er det ikke længere bare en strøggade men også en væregade med bassinplads, rindende vandløb og aktivitetsmuligheder.

Her er tale om et erhvervslejemål med en bred facade ud mod Strømgade, som har tre store vinduesflader og et overdækket indgangsparti, hvilket giver rig mulighed for at vække strøggængeres nysgerrighed med vinduesudstillinger. Dertil kommer et bredt panel over indgangs- og vinduespartierne, som har god plads til butikslogo. Det er altså en butik, hvor der er potentiale til at skabe blikfang og interesse.

Fra Strømgade træder man ind i et rummeligt og nyistandsat butikslokale, som er opdelt: I den store og niveaufrie forreste del af lokalet er der lyse vægge, forholdsvis højt til loftet og  masser af plads til vareopstilling på både kreative og konventionelle måder. I den bageste del af butikslokalet, som er hævet med tre trin og afgrænset af glaspartier, er der to separate lokaler, der vil kunne benyttes til vareopstilling, personaleområde – eller noget helt tredje. I alt tæller butikslokalet 307 kvm.

Længere bagud er der lagerrum, toiletter og tekøkken. Via bagindgangen, som er ved en delvist overdækket baggård, kommer man ud til en parkeringsplads med fine forudsætninger for vareindleveringer. Strømgade 3A er i alt på 338 kvm.

Kategori: Tag:

Flere oplysninger

Lejevilkår  
Skat og afgifter: Inkluderet i huslejen Afståelse: Lejer har ikke ret til afståelse
Moms: Afhængig af lejer Fremleje: Lejer har ikke ret til fremleje
Overtagelsestilstand: Nyistandsat Energimærke: Mangler
Vedligeholdelse: Lejer har indvendig vedligeholdelse inkl. vinduer og døre Opsigelse: Efter aftale
Fraflytningstilstand: Nyistandsat som ved overtagelse Depositum: Efter aftale

 

Afstande
Springvandspladsen: 50m Sct. Olai Plads: 150m
Metropolen: 450m Vendsyssel Teater: 450m
Banegården: 500m Vendsyssel Kunstmuseum: 200m

 

Hjørring er en handelsby

 

En henførende og historisk handelsby

Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel, hvor byen gennem århundreder har tjent som et knudepunkt for handel og foretagsomhed. Den historiske ånd lever fortsat i handelsbyen, hvis sprudlende handels-og kulturliv gør Hjørring til en af regionens perler. Hos Wenbo har vi ledige erhvervslejemål til leje i varierende størrelser over hele Hjørring midtby, så du kan finde det lokale, der passer til netop dine behov.