Perlehøns er åbnet i Jernbanegade 2B

27. marts 2024 Slået fra Af Christian Jensen

I den første halvdel af marts har Marianne Anker Nissen åbnet sin hyggelige smykkebutik, Perlehøns, i Jernbanegade 2B, hvor man nu kan lade kreativiteten flyde i samvær med familien, vennerne eller kollegerne. Med afsæt i perlernes univers inviterer Marianne både store og små til at være skabende og komme hinanden ved i det kunstneriske butiksværksted – eller til blot at shoppe smykker og materialer, som kan tages med hjem.

Tidligere kunne man finde Perlehøns på P. Nørkjærs Plads, og hos Wenbo er vi glade for, at Marianne har valgt at flytte ind i vores totalrenoverede lokaler i den allerøverste del af Jernbanegade. Lige i hjertet af Hjørring. Indflytningsfasen er gået godt, Marianne har indrettet butikken med sit eget iderige touch, og efter de første bookinger er hun klar til at byde endnu flere hold af besøgende velkommen.

Marianne:

“Jeg vil meget gerne takke Wenbo for den varme velkomst, vi (Bella og jeg) har fået fra jer alle. Altid et smil og gode råd med på vejen. Nu mangler vi kun, at hønen lægger et guldæg!”

Skulle man have lyst til at se et udpluk af den fine brugskunst, som det er muligt at kreere under et besøg i Perlehøns, kan man besøg Mariannes populære Instragram-profil https://www.instagram.com/perlehoens22/. Hvis det inspirerer, kan der nemt foretages booking til kreative timer i familie- eller vennelag via https://perlehons.nembooking.nu/preview.php – eller blot ved at kigge ind hos Marianne i Jernbanegade 2B.

Har du – lige som Marianne – mod på at finde lokaler til din virksomhed i Hjørring, så har Wenbo måske det rigtige lejemål til dig. Vi vil altid gerne hjælpe med at skabe de bedste rammer for din virksomhed.