Wellness Center Hjørring inviterer til reception i nye lokaler i Strømgade 3A, st. 2

4. april 2024 Slået fra Af Christian Jensen

Du har muligvis set de friske træningshold, som dyrker fitness under trækronerne i Christiansgave. Nu har de aktive folk bag, Stine og Michal Hartmann Schøn, flyttet Wellness Center Hjørring ind i Strømgade 3A st. 2, hvor de inviterer til reception den 12. april fra 12 til 22. Det er en god mulighed for både at se de nyindrettede lokaler og møde de personlige coaches, der tilbyder friluftstræningsholdene som en del af livsstilsændrende forløb.

Stine Hartmann Schøn foran de nye lokaler

I Wellness Center Hjørring er der ikke bare fokus på træning og kost, men også på det mentale aspekt af en livsstilsændring. Det handler om det hele menneske. Hos Wenbo har vi lært Stine og Michal at kende som positive og nærværende personer, og vi er mere end klar til give dem en varm anbefaling. Vi er glade for, at de har valgt Wenbos lokaler som base til at hjælpe hjørringenserne med at få sundere og mere aktive liv.

Receptionen finder – som nævnt – sted fredag den 12. april fra klokken 12 til klokken 22.

Har du – lige som Stine og Michal– mod på at finde lokaler til din virksomhed i Hjørring, så har Wenbo måske det rigtige lejemål til dig. Vi vil altid gerne hjælpe med at skabe de bedste rammer for din virksomhed.